La paraula autonomia

La paraula autonomia

A l’escola Torre Barona, l’alumnat de 3r d’Educació Primària van fer un recull d’idees de què entenen per la paraula autonomia. Tot seguit van pensar en com han anat evolucionant en aquest concepte, des que van entrar a l’escola fins a l’actualitat. També han llegit un apartat de medi lligat al tema, “Protegim l’esquena”, que els donava un seguit d’hàbits saludables.

Amb tot aquest recull, els nens i nenes van fer rodolins en grups cooperatius i posteriorment els delegats i les delegades de la classe els van enganxar en un gran pòster.

Esperem que us agradin!!

 Mestra de 3r de primària de l’escola Torre Barona

Veure àlbum de fotografies

La comunitat educativa exposa la iniciativa “Jo ja puc, Deixa’m fer”

La jornada, celebrada el 22 de juny en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, presentava les auques i els còmics realitzats per l’alumnat.

L’exposició dels treballs va comptar amb la participació de l’alumnat, del professorat i de les famílies , que van poder explicar en primera persona la seva experiència en el procès d’elaboració.

Veure àlbum fotogràfic

 

 

Dimecres, 22 de juny 2016, Jornada del Pla Educatiu d’Entorn

Programa de la Jornada: “Jo ja puc, deixa’m fer”

A la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

 12.00h- Inauguració de l’exposició de còmics i auques

12.20 h- Presentació del projecte a càrrec de la Sra. Ivana Travesí, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Castelldefels i de la Sra. M. Carmen Ortonobes, inspectora d’Educació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

12.40 h–  Recull fotogràfic del treball realitzat sobre l’autonomia als centres educatius: Jo ja puc i deixa’m fer.

12.50 h- Veu en directe dels protagonistes de les auques: amb la participació d’alumnat, famílies i mestres de primària, entrevistats per Ana López , periodista de l’àrea de comunicació de l’Ajuntament de  Castelldefels.

13.10 h- Veu en directe dels protagonistes dels còmics: amb la participació d’alumnat, famílies i mestres de secundària i del PFI-PTT entrevistats per Ana López , periodista de l’àrea de comunicació de l’Ajuntament de Castelldefels.

13.30- Cloenda a càrrec de la Ima. Sra. Candela López Tagliafico, Alcaldessa de Castelldefels

13.40- Representació teatral a càrrec de Paranoia teatre.

Per formalitzar-ne la inscripció, empleneu aquest formulari