Gravació del vídeo motivador “El creixement com a presa de responsabilitats”

17 d’abril de 2015 – Aquest matí hem portat a terme el rodatge participatiu per posar en comú l’opinió de l’alumnat del Servei Local de Transició Escola-Treball (SLTET) i d’un grup d’integrants de l’Espai de Debat Educatiu (EDE) de Castelldefels. Ha resultat tota una oportunitat per al diàleg i el debat, en compartir punts de vista diversos sobre la presa de responsabilitats dels i les joves.

L’enregistrament s’ha dut a terme en un doble espai: primer a l’aula-taller d’electricitat i després a la de comerç de què disposa aquest servei municipal. Els dos torns d’entrevistes col·lectives s’han dedicat a tractar blocs de qüestions diferents que agrupaven les preguntes que havien preparat els i les alumnes de PFI-PTT.

El clima ha estat molt distès en tot moment, però també ha donat peu a les discrepàncies i l’intercanvi de parers. Els i les joves han alternat tasques al davant i darrere de les càmeres i s’han responsabilitzat que la gravació anés rodada.