Preparació del vídeo motivador “El creixement com a presa de responsabilitats”

14 d’abril de 2015 –  Un grup d’alumnes del Servei Local de Transició Escola-Treball (SLTET) de Castelldefels ha estat protagonista de la segona sessió de preparació d’entrevistes i d’enregistrament participatiu. Ells i elles es fan càrrec de la gravació del vídeo motivador El creixement com a presa de responsabilitats del projecte Castelldefels educa.

Primer de tot cal tenir clar de quins temes ens agradaria parlar al voltant de l’autonomia i la presa de responsabilitats. Hem de tenir en compte que les respondrem alguns i algunes de nosaltres com a joves, però també persones adultes de l’Espai de Debat Educatiu (EDE) que vindran com a convidades.

Després de xerrar una bona estona per enllestir els qüestionaris, ens posem darrere i davant les càmeres per fer els primers assajos. Deixem tot el material preparat per al dia de l’enregistrament, que ja s’acosta.