Gravació del vídeo motivador “El creixement com a aprenentatge i responsabilitat”

22 de maig de 2015 –  Avui ha arribat el dia de rodatge del diàleg audiovisual entre 26 nens i nenes de 3r i 4t de primària de les escoles Can Roca, Jacint Verdaguer, Josep Guinovart, Lluís Vives i Margalló, i unes 9 persones en representació de l’Espai de Debat Educatiu (EDE).

Ha estat una gravació molt interessant i enriquidora tant per als infants com per al grup d’integrants de l’EDE. Els nens i les nenes han sorprès les persones adultes amb les seves preguntes i respostes.

Una de les qüestions que més ha sortit al llarg de les diverses rotacions de l’enregistrament ha estat el tema de l’autonomia en els desplaçaments per Castelldefels i sobretot a l’entorn dels infants.

Els nens i les nenes s’han posat al davant i darrere de les càmeres, aportant les seves visions però també formulant preguntes i realitzant els enquadraments de les persones entrevistades.