Gravació del vídeo motivador “El creixement com a aprenentatge”

5 de juny de 2015 –  Avui ens trobem a La Casa dels Infants de Ca n’Aimeric per al rodatge del vídeo El creixement com a aprenentatge. Famílies amb infants de 0 a 3 anys de diversos barris de la ciutat i algunes membres de l’Espai de Debat Educatiu (EDE) de Castelldefels han pogut compartir impressions diverses. Alguns dels temes abordats han estat: Protegim o sobreprotegim fills i filles? Com podem generar un bon ambient a casa a l’hora d’anar a dormir? Com aconseguim que els nostres infants mengin de tot a plaer?

Les 9 famílies participants provinents de quatre centres educatius municipals adreçats a la petita infància s’han anat rotant en les tasques d’enregistrament d’imatges, formulació de preguntes i aportació de reflexions i idees per al debat, on han intercanviat punts de vista amb les integrants de l’EDE.