Dimecres, 22 de juny 2016, Jornada del Pla Educatiu d’Entorn

Programa de la Jornada: “Jo ja puc, deixa’m fer”

A la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

 12.00h- Inauguració de l’exposició de còmics i auques

12.20 h- Presentació del projecte a càrrec de la Sra. Ivana Travesí, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Castelldefels i de la Sra. M. Carmen Ortonobes, inspectora d’Educació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

12.40 h–  Recull fotogràfic del treball realitzat sobre l’autonomia als centres educatius: Jo ja puc i deixa’m fer.

12.50 h- Veu en directe dels protagonistes de les auques: amb la participació d’alumnat, famílies i mestres de primària, entrevistats per Ana López , periodista de l’àrea de comunicació de l’Ajuntament de  Castelldefels.

13.10 h- Veu en directe dels protagonistes dels còmics: amb la participació d’alumnat, famílies i mestres de secundària i del PFI-PTT entrevistats per Ana López , periodista de l’àrea de comunicació de l’Ajuntament de Castelldefels.

13.30- Cloenda a càrrec de la Ima. Sra. Candela López Tagliafico, Alcaldessa de Castelldefels

13.40- Representació teatral a càrrec de Paranoia teatre.

Per formalitzar-ne la inscripció, empleneu aquest formulari