,

#JoemQuedoAcasa Dimecres: Activitats esportives i salut

Davant la situació actual provocada pel COVID-19, en la que vivint una situació extraordinària, on de manera imminent s’estan produint canvis que obliguen a adaptar-nos a diferents formes de treballar, estem treballant des de casa amb l’objectiu d’ estar en contacte amb els infants i jovent.
Tal i com indica la carta de ciutat educadora: L’educació es el motor de transformació social contribueix a millorar la vida de les persones i de les comunitats. En un món cada vegada més urbanitzat, les ciutats (grans i petites) juguen un paper crucial a l’hora de generar oportunitats educatives que permetin desenvolupar el potencial dels seus habitants.

El dimecres és espai per fer esport i salut. Mens sana in corpore sano. Estirem, saltem, ens movem i ens relaxem sense sortir de casa. Clica a la imatge per accedir a les diferents activitats: